Së shpejti , ndryshime te medha !

Sot eklipsi i Diellit LIVETë hënën, më 21 gusht, e gjithë Amerika e Veriut do të shikoj eklipsin e Diellit dhe NASA do ta transmetoj atë nga bregu në bregdet nga pikat unike të përparimit në tokë dhe nga aeroplani dhe anija kozmike, përfshirë Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor. Mbulimi fillon në mesditë ET / 9am në 21 gusht.