Së shpejti , ndryshime te medha !

13 kafshet qe jan kopja egzakte e filmave me kartona

Macoku me cizme

Bambi

Mufasa dhe Simba

Mjeshtri Shifu

Tod dhe Koper

Kenai dhe Koda

Silvester

Po

Marlin dhe Dori

HeiHei

Abu dhe Iago

Timon dhe Simba

Gomari