Së shpejti , ndryshime te medha !

Aktorët e Harry Potter 14 vjet më vonë

Harry Potter luajtur nga Daniel Radcliffe


Hermione Granger luajtur nga Emma Watson


Ron Weasley luajtur nga Rupert Grint

Draco Malfoy luajtur nga Tom FeltonBellatrix Lestrange luajtur nga Helena Bonham Carter

Rubeus Hagrid luajtur nga Robbie Coltrane


Lucius Malfoy luajtur nga Jason IsaacsGinevra Weasley luajtur nga Bonnie WrightSeverus Snape luajtur nga Alan Rickman
Minerva McGonagall luajtur nga Maggie Smith
Fred dhe George Weasley luajtur nga James dhe Oliver Phelps
Neville Longbottom luajtur nga Matthew Lewis

Luna Lovegood luajtur nga Evanna Lynch
Dudley Dursley luajtur nga Harry MellingCedric Diggory luajtur nga Robert Pattinson

Griphook / Profesor Flitwick luajtur nga Warwick Davis


Sirius Black luajtur nga Gary OldmanMoaning Myrtle luajtur nga Shirley Henderson
Pothuajse pa kokë Nick luajtur nga John Cleese
Argus përlaj luajtur nga David Bradley

Dolores Umbridge luajtur nga Imelda Staunton

Lord Voldemort luajtur nga Ralph Fiennes