Së shpejti , ndryshime te medha !

Aktorët e Harry Potter 14 vjet më vonë

Harry Potter luajtur nga Daniel Radcliffe


Hermione Granger luajtur nga Emma Watson


Ron Weasley luajtur nga Rupert Grint


Draco Malfoy luajtur nga Tom FeltonBellatrix Lestrange luajtur nga Helena Bonham Carter


Rubeus Hagrid luajtur nga Robbie Coltrane


Lucius Malfoy luajtur nga Jason IsaacsGinevra Weasley luajtur nga Bonnie WrightSeverus Snape luajtur nga Alan RickmanMinerva McGonagall luajtur nga Maggie SmithFred dhe George Weasley luajtur nga James dhe Oliver PhelpsNeville Longbottom luajtur nga Matthew Lewis
Luna Lovegood luajtur nga Evanna LynchDudley Dursley luajtur nga Harry Melling


Cedric Diggory luajtur nga Robert Pattinson
Griphook / Profesor Flitwick luajtur nga Warwick Davis


Sirius Black luajtur nga Gary Oldman


Moaning Myrtle luajtur nga Shirley HendersonPothuajse pa kokë Nick luajtur nga John CleeseArgus përlaj luajtur nga David Bradley
Dolores Umbridge luajtur nga Imelda StauntonLord Voldemort luajtur nga Ralph Fiennes