Së shpejti , ndryshime te medha !

20 ilustrime sarkastike nga Jean JULLIEN

Jean JULLIEN është një illustrator i njohur francez. Subjekti i tij i preferuar është mënyra në të cilat varësia në rritje e shoqërisë moderne në telefonat dhe rrjetet sociale shpesh interpretohet gabimisht si shenja të një lidhje të vërtetë në mes të njerëzve.