Së shpejti , ndryshime te medha !

TAK Studio


TAK Studio www.tak-studio.tk

TAK Studio eshte nje kompani e cila merret me :

  • krijimin dhe menaxhimin e web-faqeve

  • krijimin dhe pershtatjen e video lojrave

  • krijimin e aplikacione dhe programe te ndryshme

Menyrat e kontaktit dhe faqet ne rrjetet sociale te TAK Studio
Menyrat e kontaktit

Faqet ne rrjetet sociale

Video lojra te krijuara dhe te pershtatura
GTA ALBANIA ( DEMO ) ESHTE PERSHTATUR ME GTA SAN ANDREAS DUKE KRIJUAR NJE PAMJE TE GTA ALBANIA ( versjoni i plot ) I CILI DO TE JETE GATI SE SHPEJTI. Shkarko lojen ose Qendro i informuar

Web-faqe te krijuara dhe te menaxhuara